top of page

Gå en privatkurs i sömnad

Oavsett hur gammal eller ung du är, om du vill lära dig grunderna i sömnad, utveckla dina kunskaper eller få hjälp och guidning i att komma vidare i ett redan påbörjat projekt kan du gå en sömnadskurs hos mig.

 

Vi anpassar tillsammans kursen efter din kunskapsnivå och dina önskemål.

Varje kurstillfälle är ca 3 timmar har max 2 deltagare, vilket gör att det finns tid och utrymme för att du ska få den stöttning som just du behöver och du bokar själv så många tillfällen du vill ha.

 

Kursen passar dig som har ett intresse för sömnad och kreativitet, som vill utvecklas och komma vidare i ditt skapande med textila material, eller är nyfiken på att testa sömnad för första gången. Inga förkunskaper krävs. 

kurs.jpg
Blus

Om mig

Jag har själv sytt och skapat med olika textila material så länge jag kan minnas. Jag började nog sy redan innan jag kunde skriva mitt eget namn och har alltid använt sömnad som ett utlopp för min kreativitet. Idag syr jag näst intill dagligen både i mitt yrke och som fritidsintresse. 

Jag har en gymnasieutbildning inom sömnad och konstruktion samt yrkeshögskoleutbildning i modedesign. 

När jag var 20 år hade jag min första privatlektion i sömnad med ett barn som då var 10 år och jag kände direkt att detta var något jag ville fortsätta med. 

Under ca 3 år 2019-2022 vikarierade jag som textilslöjdslärare på flertalet skolor i Göteborg med omnejd, och har sedan dess även haft kurser och handlett vuxna i sömnad på folkhögskolan i Borås. 

Kursinnehåll

Individuellt upplägg

Vi planerar kursens upplägg efter din kunskapsnivå och dina önskemål.

Privat handledning

Jag guidar dig genom hela din process, i den takt som känns bekväm för dig.

Tillbehör/material

Basmaterial som tråd & mönsterpapper ingår. Tyg kan du ta med själv eller köpa på plats. 

Fika

Kaffe/te & enklare fika ingår i avgiften.

Priser

1 tillfälle

1000 kr/person

Totalt 3 timmar.

4 tillfällen

3000 kr/person

Totalt 12 timmar

10 tillfällen

7000 kr/person

Totalt 30 timmar

Intresseanmälan

Tack! Jag kontaktar dig snart via mail!

Intresseanmälan är inte bindande, jag kontaktar dig och vi planerar tillsammans hur vi ska lägga upp din kurs och bokar där efter in exakta tider och datum.

För personer under 18 år ska bokning göras av målsman.

bottom of page